Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Ασφάλεια αυτοκινήτου απο το διαδίκτυο!!




  Τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί τα άτομα που επιλέγουν ασφαλιστική κάλυψη από το internet. Σε αυτό έχουν βοηθήσει πολλοί παράγοντες με κυριότερη το μικρότερο ασφαλιστικό τίμημα που καλούνται να πληρώσουν.






   Άλλος παράγοντας είναι ή ευκολία εύρεσης ενός ασφαλιστηρίου που θα μας παρέχει όποια κάλυψη επιθυμούμε χωρίς την μεσολάβηση τρίτων.



   Οι περισσότερες εταιρείες που προσφέρουν ασφάλιση αυτοκινήτου μέσο του διαδικτύου δίνουν στους χρήστες τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν με την εξυπηρέτηση πελατών της εταιρείας για να λύσουν οποιαδήποτε απορία τους. Ένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα της αγοράς ασφάλισης αυτοκινήτου από το διαδίκτυο είναι η άνεση της αγοράς. Πολλοί ασφαλιζόμενοι νιώθουν πίεση όταν έρχονται σε επαφή με κάποιον ασφαλιστή, ενώ κάνοντας την αγορά της ασφάλειας μόνοι τους έχουν την άνεση και την ασφάλεια του προσωπικού τους χρόνου και χώρου να αποφασίσουν ήρεμα και ήσυχα.



   Βασικότερο πλεονέκτημα είναι πως μπορούμε να βρούμε και να συγκρίνουμε άμεσα τιμές από όλες τις ασφαλιστικές που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και να επιλέξουμε όποια αντιστοιχεί στα κριτήρια που θέτουμε.









Ας δούμε τις κυριότερες σελίδες που μας επιτρέπουν να βρούμε την οικονομικότερη τιμή:






   Η Hellas Direct δημιούργησε το Timeline, μια νέα πρωτοποριακή υπηρεσία, χάρη στην οποία, για πρώτη φορά, οι οδηγοί θα μπορούν να επιλέξουν εκείνοι τη διάρκεια του ασφαλιστηρίου συμβολαίου τους, με την ακρίβεια ημερών!



   Αναλυτικότερα, οι οδηγοί μπορούν πλέον να επιλέξουν τη διάρκεια του συμβολαίου τους μεταξύ 30 και 365 ημερών.



   Σημειώνεται ότι ενώ η ασφάλιση των αυτοκινήτων είναι υποχρεωτική, η υπηρεσία Timeline εξυπηρετεί τους οδηγούς που προτιμούν να έχουν τον έλεγχο των εξόδων τους ή/και για τους οδηγούς που δεν χρειάζονται ασφάλιση μεγάλης διάρκειας επειδή πχ, σκοπεύουν να πουλήσουν το όχημά τους ή να καταθέσουν τις πινακίδες.



   Όλα τα προγράμματα της Hellas Direct, ανεξαρτήτως διάρκειας, περιλαμβάνουν οδική βοήθεια, θραύση κρυστάλλων και νομική προστασία.



   Η Hellas Direct είναι η ασφαλιστική εταιρία αυτοκινήτου που αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι ασφαλιστικές εταιρίες εξυπηρετούν τους πελάτες τους. Πιστεύουμε ότι ο Έλληνας καταναλωτής αξίζει μια καλύτερη ασφαλιστική εμπειρία και μια πιο δίκαιη ασφάλιση. Ειδικευόμαστε στην ασφάλιση αυτοκινήτου, με πωλήσεις προϊόντων χωρίς μεσάζοντες και κρυφές χρεώσεις, online και τηλεφωνικώς.



   Η Hellas Direct έχει βραβευτεί από τα e-volution awards 2013 (βραβεία καινοτομίας και νέας e-επιχείρησης) και 2014 (ασημένιο βραβείο για ασφαλιστικές υπηρεσίες) και είναι μέλος του παγκόσμιου δικτύου της Endeavor.
























   40 ασφαλιστικές με 355 ασφαλιστικά πακέτα!


   To asfalistra.gr είναι το No1 online ασφαλιστικό πρακτορείο στην Ελλάδα, που συνεργάζεται σχεδόν με το σύνολο των ασφαλιστικών εταιριών, δίνοντας την δυνατότητα να συγκρίνεται και να επιλέξετε την ασφάλιση που σας ταιριάζει.
Άμεση σύγκριση τιμών, online τιμολόγηση, online αγορά, τα φθηνότερα πακέτα της αγοράς. Τιμές για ασφάλιση αυτοκινήτου, σπιτιού, επιχείρησης, σκάφους, ταξιδιού, φωτοβολταϊκών νοσοκομειακών και κατοικίδιου και όλα αυτά Online.

   Συγκρίνετε σχεδόν όλες τις ασφαλιστικές εταιρίες στην Ελλάδα που προσφέρουν ασφάλιση αυτοκινήτου και μηχανής, μπείτε μέσα στα αντίστοιχα πακέτα και δείτε τι άλλο προσφέρουν οι ασφαλιστικές εταιρίες.

   Περίπτωση ατυχήματος?? Έχετε πλέον στα χέρια σας όλα τα επείγοντα τηλέφωνα όλων των ασφαλιστικών εταιριών στην Ελλάδα για να τους καλέσετε.














   Η ομάδα μας αποτελείται από καταρτισμένα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς και εκπαιδευμένο φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό που απαρτίζεται από έμπειρους ασφαλιστικούς συμβούλους.



   Και το κυριότερο, έχετε τους εξειδικευμένους συμβούλους της insurancemarket δίπλα σας στην δύσκολη στιγμή σας (π.χ. ατύχημα), βοηθώντας σας να διεκπεραιωθεί με τον καλύτερο τρόπο, βάζοντας όλη την δύναμή μας πίσω από κάθε πελάτη μας.





- Συγκρίνουμε αντικειμενικά παρέχοντας πλήρη ενημέρωση και διαφάνεια.

- Οι τιμές που συγκρίνουμε στο insurancemarket είναι έγκυρες και δεσμευτικές.
- Διαπραγματευόμαστε ειδικές εκπτώσεις και προνόμια για τους πελάτες μας, ώστε να σας εξασφαλίσουμε τα χαμηλότερα ασφάλιστρα.
- Οι ασφαλιστικοί μας σύμβουλοι σας εξυπηρετούν με μοναδικό γνώμονα το δικό σας συμφέρον. Σας ενημερώνουν πάντα για όλες σας τις επιλογές καθαρά και αντικειμενικά ώστε να μπορέσετε να συγκρίνετε και να κερδίσετε.
- Θα σας ενημερώνουμε πάντα για την συνεχόμενη βελτιστοποίηση της ασφάλειας σας. Ακόμα και μετά την αποστολή της αίτησης σας, εάν πιστεύουμε πως υπάρχει καλύτερη λύση για εσάς θα σας ενημερώσουμε.
- Είμαστε οι ασφαλιστικοί σας σύμβουλοι για να σας υποστηρίξουμε και να είμαστε δίπλα σας στην επέλευση του κινδύνου.












Σας άρεσε η ανάρτηση; Αν ναι κάντε share:

και like στη σελίδα μας στο facebook:

1 σχόλιο:

  1. Πολυ καλη και συνοπτικη παρουσίαση.Ψάχνω ασφάλεια αυτοκινήτου και με βοηθησε αρκετα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή